Thea Rentenaar

Thea Rentenaar4

Gelaatkundige bij individuele en teamtraining
Lid Platform voor Nieuwe Gelaatkunde (PNG)

Specialisaties:
teamtraining
individuele coaching
onderwijs

Als onderwijskundige heb ik een brede ervaring opgedaan in het onderwijs als leerkracht, directeur en inspecteur. Ik werk nu al meer dan tien jaar als zelfstandig ondernemer in het onderwijs om mensen weer in hun kracht te zetten, ‘zodat het beter wordt voor kinderen’!

Trent Consult & Coaching

Met behulp van de gelaatkunde laat ik mensen ervaren wat hun wensen en behoeften zijn, hun energieën en talenten. Dit is belangrijk voor de samenwerking in een team en vooral voor de afstemming op leerlingen. Ik doe dat in de vorm van individuele coaching van leraren en schoolleiders en door teamtrainingen in combinatie met vreedzame communicatie.

Dick van het Kaar en ik hebben al veel van het leven doorleefd en hebben daarmee wijsheid en ervaring opgedaan, die we graag door willen geven. Dit doen we inmiddels in de vorm van workshops gelaatkunde onder andere voor schoolteams, makelaars, verkopers en buurtbemiddelaars. We gebruiken daarbij ‘het materiaal’ dat in de zaal zit. Sinds kort beschikken we ook over een computerprogramma (de zgn. Schneemann-methode), waarmee we verschillen tussen mensen eenvoudig kunnen laten zien. We geloven erin dat door de kennis van de gelaatkunde mensen zich meer gezien en begrepen voelen, waardoor samenwerking en onderlinge afstemming plaatsvindt.
Er ontstaat meer begrip voor elkaar en dat maakt de wereld vreedzamer!
Voor ons is de gelaatkunde zo bijzonder en zo waardevol voor alle contacten en relaties die we hebben, dat we besloten onze kennis te delen met anderen. Hoe we dat doen vind je op de website:
www.trentcc.nl.

Onze ervaring is inmiddels dat de motivatieLogo_Nieuwe_Gelaatkunde_def
en het plezier in het werk
toeneemt na onze workshop.

 

Contact:
Website:
www.trentcc.nl
E-mail: info@trentcc.nl
Telefoon: (+31)6-22935 074

Comments are closed.